141

یلدا  اومد و رفت

امیدوارم کسانی که امکان بودن

در جمع های خونوادگی رو داشتند

بهشون خوش گذشته باشه

یا لااقل

 کینه و نفرتشون از بعضی ها !!!

افزایش پیدا نکرده باشه

و شب رو با آرامش ذهن به رختخواب رفته باشن

 

 اونهایی هم که  موقعیتش رو نداشتن

یعنی تنها زندگی می کنن 

یا 

خونواده اشون دور از بقیه فامیل

 در شهری دیگه یا استانی دیگه یا کشوری دیگه

زندگی می کنن شب آروم و خوبی رو سپری کرده باشن


واقعیتش اینه 

که خودم

 مدتهاست که

مناسبتها

- هر چه که می خواد باشن -

برام بی اهمیت شدن

یعنی برای من شبیه یه روز عادی هستند

حداکثر معنی اشون

 کمی وقت اضافه است

در روزهایی که تعطیل هستیم

و

یا غذای اضافه

در مناسبتهایی که بنوعی با غذا عجین هستند

!!!

می دونم

آدم حوصله سر بر و  ....؟!!!برای آدمهای زندگیم  هستم

اما

 واقعا هیچ حسی

 به هیچ مناسبتی ندارم

دست خودم نیست

نمی تونم  توی مناسبتها 

شاد یا غمگین بشم

اما بنده خدا 

خورشید خونه ما

مثل تمام خورشید های خونه های دیگه

همیشه سعی کرده هر طور که شده

برای بعضی از مناسبتها 

 میزی بچینه

یا 

سفره ای    مهیا کنه

و

با همون مقدار توانایی که داره 

رنگ و لعابی به اون مناسبت بده

و خونواده رو

برای لحظاتی هم که شده

دور هم جمع کنه

عکس پایین هنر نمایی خورشید خانه ماست

خورشید خونه شما هم

 حتما پرتو های محبتش  رو

روی  خونه هاتون تابونده

و هنرنمایی هاش رو به شما عرضه کرده


 




پ.ن 1 :

+کیک :

عزیزی در بلاد دور داریم که این عکس درواقع برای اون گرفته شده

و خورشید علی رغم تذکر من 

ترجیح داده  از زبان محل اقامت اون  استفاده کنه

منظورش  از این کار  رو درک می کنم

 اما کلمات مناسبی برای توضیحش پیدا نمی کنم 

+تیرامیسو  (بالا چپ):

خوب بود اما بنظرم باید سفت تر می بود

+کادایف

اینو من دوست دارم و خورشید هر وقت سرحال باشه

یه دفعه اینو درست می کنه

دوست دارم

اما

خیلی شیرینه

و خوردنش برای من چند روز طول میکشه

با این کبد ریپ زن من

خوردنش برام خوب نیست

اما

هر نوع نظری در این مورد

از دیدگاه خورشید 

 ناشکری محسوب میشه

+آجیل

در واقع  آجیلی برای میز یلدا در کار نبود

به خورشید یادآوری کردم

گفت که نخریدیم

اما

یادم افتاد که من  یه مقدار تخمه آفتابگردون و کدو  و ...

داشتم که بعضی شبها  باهاش مشغول میشم

اونو سر میز گذاشتیم

 . اما

 بعد یادمون افتاد یه مقدار پسته

- علی برکته الله  !!!! -

 ته یخچال هست که کسی دل خوردنش رو نداشته

اونها رو اضافه کردیم تا اون عزیز سفر کرده

بر مبنای اخبار تمام منفی که از کشور  بهشون می رسه

فکر نکنه  که خیلی فقیر شدیم !!!

که شدیم !!!





پ.ن 2 :

 خورشیدخونه ما

دو تا عادت خاص داره

که اگه درست فهمیده نشه

و

مطابق اون رفتار نشه

اون پرتو های محبت تبدیل به

 گدازه های آتشفشانی !!!

میشن

اول :

وقت اشتغال به

 هنر ساخت  کیک و تیرامیسو و باقلوا و ...

کسی نباید وارد آشپزخونه بشه !!!!

دیدن  حتی از دور هم ممنوعه

 

دوم:

با  اینکه ایشون 

دایما و با  تاکید

 می فرمان که

نظر خورندگان  حاصل هنرنمایی ایشون

یعنی من

اصلا براش مهم نیست و همینه که هست !!!

اما

بعد اتمام پخت هر چیز

حتی وقتی داغ داغ تازه از توی فر دراومده

-با دمایی نزدیک به 180 درجه -

با یه قاشق از اون در دست 

بالای سرم پیداش میشه

  و

ازم می خواد که همون لحظه

 امتحانش کنم و بگم  چطوریه !!!

حالا به چه زبونی بگم که 

در اون موقعیت

 اصلا در وضعیتی نیستم که 

بخوام یه چیز شیرین رو امتحان کنم

داغی اش به کنار !!!

و

خدا اون روزی رو نیاره که بعد تست 

جمله ای  شبیه به این از دهانم  در بره :

یه کم زیادی شیرینه

یا

  دفعه پیش فکر کنم  نرم  تر بود!!

هنوز آخرین کلمه از دهانم در نیومده

 خورشید مثل آتشفشان   شروع به فوران می کنه :

 همینه که هست  !!!

وظیفه ام نیست که درست کنم  !!!

نمی خوای نخور می ریزم دور !!!

 و ....

مگه من چی گفتم ؟!!!


خانومها ی عزیز و دوست داشتنی 

اصلا درکتون نمی کنیم

نظر ما خورندگان نهایی که اصلا  براتون مهم نیست

پس

 چرا  حتی یه نقد کوچولو رو هم تحمل نمی کنین ؟!!!

ما که  همیشه ممنون و قدر دان زحماتتون هستیم

پس دیگه

 چرا آخه؟!!!!


نظرات 6 + ارسال نظر
یاسی چهارشنبه 13 دی 1402 ساعت 19:31

سلام دوست جان
من چرا این پستت رو انقدر دیر دیدم؟؟!! ولی خداییش این عادت خود من هم هست ..البته من کمی تا قسمتی انتقاد پذیرترم..احتمالا خورشید خانم جان شهریور ماهی نیستن؟؟!!

"احتمالا خورشید خانم جان شهریور ماهی نیستن "
نه
اسفندیه

Moska چهارشنبه 6 دی 1402 ساعت 22:33 http://d-afg.blogsky.com

سلااااام
یلدای گذشته مبارککک
خوبین خوشین بهترین سرحالین روبه راهین رو به رشدین
مامان بابا خوبن
فک و فامیل خوبه
بقال سرکوچه تون خوبه
نونوای محله تون خوبه
امید وارم همههههه خوب باشن
www.my-s-p.blogfa.com
این ادرس وبیه که گفتم

سلام موسکا
ممنون از این احوال پرسی جانانه
فکر نکنم کسی رو جا انداخته باشی !!!
و
ممنون از آدرسی که گذاشتی
نگاهش می کنم



پ.ن :
پدرم سالها پیش مرحوم شد
خدا اموات تو رو هم بیامرزه
خودم هم
شمعی رو به بادم

گیل‌پیشی یکشنبه 3 دی 1402 ساعت 23:17 http://Www.temmuz.blogsky.com

با تاخیر یلداتون مبارک جناب مهندس.
ماشاالله چه بانوی هنرمندی.
جناب مهندس، آشپزی خیلی انرژی و زمان می‌گیره. وقتی کسی از دست پختت تعریف می‌کنه، حس می‌کنی زمانی که گذاشتی بی‌ثمر نبوده. همیشه تعریف کنید‌. با یه خرده شیرین‌تر یا نرم‌تر که غذا خوب و بد نمیشه.

سلام گیل پیشی
حق با تو هست
ولی آشپز هم نباید صریح و واضح بگه
که نظر خورندگان غذا براش مهم نیست
ولی بعدبیاد نظر اونها رو بپرسه !!
بنظرت توی ذوق خورندگان نمی خوره ؟!!!

در هر صورت من هم همیشه
می خورم و تعریف هم می کنم
چاره دیگری ندارم
دارم ؟!!!

بندباز شنبه 2 دی 1402 ساعت 16:37

یلدا مبارک!! خداییش اگه این مناسب های کهن نباشند، من که دق میکنم. بی نظیرند و دل آدم های یک سرزمین با همین مناسبت‌ها بهم پیوند میخوره. مناسبتهای اصیلی که اونقدر ریشه در عمق جان و فرهنگ ما دارند که بی بته های حکومتی نمی تونند جاشون رو با مناسبت‌های فرمایشی و من درآوردی شون عوض کنند.

راستی! دست خوش خانوم هم بی بلا. چقدر زحمت کشیدند. الهی همیشه تندرست و شاد و عاشق، کنار هم باشید.


ممنونم بند باز

soly شنبه 2 دی 1402 ساعت 10:46

سلام بر جناب مونپارناس
زمستون زیبا و پر برکتی داشته باشین و خورشید خانوم خونه گرمتون با شعله های گرم و آتشین زندگی رو سراسر زیباتر کنه برای اهل بیت عزیزتون.

سلام سولی
ممنونم از لطفت
امیدوارم تو هم روزگار خوبی رو سپری کنی
بخصوص با ورزشت
و یادت باشه
بالای 160 درجه ممنوعه !!!

پونیو جمعه 1 دی 1402 ساعت 12:20

یلداتون مبارک
خانوما همه چیز براشون مهمه بویژه نظر موافق و مثبت همسرشون وگرنه به خودشون زحمت پرسیدن نمیدن پس توصیه م اینه... اون خوراکی داغ رو میل کن و بلافاصله از خوشمزگیش تعریف کن

" یلداتون مبارک"
ممنون پونیو
مال تو هم مبارک
اگرچه می دونم که
مال تو تقریبا به همون خوبی
که دوست داشتی گذشته !!!


"اون خوراکی داغ رو میل کن و بلافاصله از خوشمزگیش تعریف کن "
مگه راه دیگه ای هم دارم ؟ !!!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد