216

قاعده کار اینه که افطاری و سحری سبک

و معمولی باشن

اما از اونجایی که این بشر دو پا استاد مسلم

 گند زدن به هر چیزه

عملا وعده های افطار و سحر 

برای  یه عده بهونه ای  شده برای پرخوری

 

 سنت خوب دید و بازدید   به بهانه افطار

شده مجلس شکم چرانی و خوردن تا خرخره

از خیلی ها می شنوم که رمضون که تموم میشه

بجای کاهش وزن افزایش وزن پیدا کردند !!!


من خودم معمولا رمضون هیچ کجا مهمونی نمیرم

درنتیجه  اصلا  خوردن بخاطر اصرار صاحبخونه

و نشکستن دل اون  تو کار من نیست

اما ...

شیطونه دیگه

توی دل گنده هر کدوم ازماها

 یه سوییت کوچولوی اختصاصی  داره

در نتیجه پیش میاد که وقت خوردن

- بخصوص در برخورد با  غذاهای مورد علاقه  -

اختیار از دست می ره و بعد عملیات

یه طبل بزرگ باقی می مونه که نفس کشیدن

 رو هم برای صاحبش سخت می کنه .


حواسم هست که  خوردنم  هر روز با کنترل بیشتری

نسبت به روز قبل همراه باشه و هر بار 

کمتر و مناسب تر بخورم

اما ...

آدمی که ساعتها گشنه بوده مثل اون کسیه که

توی فیلمها تشنه توی یه  صحرای  بی آب و علف سرگردونه

و یه دفعه در مقابل خودش

 یه برکه آب خنک با درختان خرما و .... می بینه

تصدیق می کنین که خودداری در این موارد خیلی سخته

خلاصه

فعلا کار رو به اینجا رسوندم که مثل گنجشک

به هر غذایی که داشته باشیم  یه نوکی می زنم

 لازم به گفتن هم نیست که حتی همین نوک زدنها هم 

باعث سیری میشه  طوری که خیلی اوقات  سحر تمایل به 

خوردن چیزی ندارم .


این هم یه نمونه از غذاهایی که آقا گنجشکه بهش نوک می زنه 

اون روز وفور نعمت بود و چند جور چیز میز آماده  ...



پ.ن 1 : 

برای افطار امشب لوبیا پخته داریم که الان دیگه یه غذای

لاکچری محسوب میشه

چون 

خورشید می گفت توی یکی از این فروشگاه های زنجیره ای

 دیده که لوبیا چیتی  350 هزارتومن قیمت خورده .!!!

ما که خرید قبلی  داشتیم !!!!



پ.ن 2 :

ای کسی که 200 سال بعد

 این نوشته را می خوانی


این منم 

 مونپارناس

بزرگ بزرگان

ثروتمند ترین این مردمان

چند نفر

بدلیل ثروت و بخشندگی ام

در کنار من

 در آرامش می زیند


 در وصف ثروتم همان بس که

غذای امشب من 

 لوبیای پخته

- و البته   روغن زیتون ، نمک و فلفل  و نان لواش -

 می باشد

همان لوبیایی  که در زمان تو

خوردنش به یک رویا  تبدیل شده است

باشد که بخاطر ثروت و بخشندگی زیادم

در تاریخ ماندگار شوم.


 





نظرات 9 + ارسال نظر
رافائل سه‌شنبه 28 اسفند 1403 ساعت 00:16 Http://vaaguyeha. Blogsky.com

کاملا درک میکنم. منم از اینکه یه گل سگ دنبالم بیفتند وحشت دارم. مخصوصا که عاشق گرفتن دوچرخه هستند.
امان از ولگردی ولگردهای شهر بی شحنه!

دلم به اون رکاب زدن روزانه خوش بود که دیدم
دیگه به ترس ها و دلهره هاش نمی ارزه

قره بالا دوشنبه 27 اسفند 1403 ساعت 09:17

شاید برم رو ترازو عددش فرق نکرده باشه


بسیار تا بسیار خسته م

من هم همینطور قره
همدردیم

هانیه دوشنبه 27 اسفند 1403 ساعت 00:43

سلام
جوابت به پونیو خودش یک پست بود


بنظرم
جواب من به تو هم
خودش یه پسته هانیه !!!

قره بالا دوشنبه 27 اسفند 1403 ساعت 00:01

قبول باشه ان شاءالله
من که واسه افطار آش یا سوپ میخورم سیر میشم دیگه حوصله شام‌خوردن ندارم
سحری هم که کلا بیدار نمیشم
خیلی کار سختیه
فلذا به صورت محسوسی وزنم کم شده
من چقدر خوشحالم

ممنونم قره
خوش به حالت !!!
برات خوشحالم که کاهش وزن داشتی
من که تا الان هر چه خودمو وزن می کنم
کاهش محسوسی نمی بینم
شام ؟!!!
شام دیگه چیه ؟!!!
خیلی اوقات
بعد خوردن افطار
دیگه اصلا اشتها ندارم
حتی برای خوردن سحری
و بزور برای سحری
یه نیمرو یا چیزی مثل اون رو می خورم

پ.ن :
چرا یه دفعه انقدر کم نویس شدی ؟
به تند تند نوشتن هات عادت کرده بودیم

بندباز یکشنبه 26 اسفند 1403 ساعت 13:40

درود مونپارناس
تعریف ات از خوشکار، اشتهای طرف رو که کور میکنه ! آخه گاز استریل پانسمان؟!!!! انصافا!!!

آخه چه طور باید بافت توری مانند اون رو در زمان تهیه اش
برای کسی که ندیده توضیح می دادم ؟!!!
تازه
گاز استریل پانسمان هم خیلی خوشمزه هست
اگر
با مربای هویچ یا آلبالو خورده بشه ..!!!!

رافائل یکشنبه 26 اسفند 1403 ساعت 12:02 https://vaaguyeh.blogsky.com

سلام همولایتی.
چقدر دلم رشته خوشکار خواست.
راستی هنوز دوچرخه سواری میکنی؟

سلام رافی
پارسال رفتم سونو و دیدم که بعد تقریبا
دو سال رکاب زدن کبد چربم
از درجه دو به یک کاهش پبدا کرده


از خدا پنهون نیست
از تو هم پنهون نباشه که من هر روز صبح زود
ورزشم رو با ترس حمله سگهای ولگرد
و یا برخورد با آدمهای عوضی یا زورگیر ها
شروع می کردم .
تبدیل شدن به کبد چرب درجه یک راضیم کرد
و دیگه ادامه ندادم
دیگه تحمل اون ترس و اضطراب رو ندارم
الان دوباره هفته ای چهار شب میرم پینگ پنگ
امیدوارم که جایگزین خوبی باشه .
امان از ترس و اضطراب رافی ...


پ.ن :
امان از سگهای ولگرد بی صاحب که یه دفعه
سمت آدم حمله می کنن
و
امان از دست اوباشی که کله سحر
تک و توک توی خیابونها پلاسند
در حالی که هیچ اثری از پلیس نیست

سمیرا یکشنبه 26 اسفند 1403 ساعت 01:06

سلام، نماز روزه تون قبول ماشاالله به این سینی، عاشق این شدم که اسم هاشون رو هم نوشته بودین شادی هاتون مضاعف ان شاءالله

سلام سمیرا
آره دیگه
با خودم گفتم فایده اش چیه اگر کسی که عکس
رو می بینه متوجه نشه غذاهای توش دقیقا چی هستن
و عکس اینگونه شد که دیدی ...!!!


پ.ن :
ممنون

Lunacy شنبه 25 اسفند 1403 ساعت 11:20 https://lunacy.blogsky.com/

جالبه نمی دونستم یه روزی خوردن لوبیا چنین ممکن است باعث شود که احساس خوشبختی به آدم دست بدهد. ماهی دوست دارم دلم خواست.

" نمی دونستم یه روزی خوردن لوبیا چنین ممکن است باعث شود که احساس خوشبختی به آدم دست بدهد"

البته که میشه ...
وقتی گشته باشی
لقمه نون و پنیر با گوجه قاچ شده
-با نمک و فلفل روی گوجه ... -
و سبزی خوردن
- اگر بود که خوبه ، نبود هم نبود !!! -
به همون خوش مزگی کبابه
وقتی ارزش دو ساعت خواب رو می فهمی
که شب گذشته رو اصلا نخوابیده باشی
و
وقتی لذت غذاهای معمولی رو حس می کنی
که ساعتهای زیادی رو گشنه مونده باشی
قدر هر چیزی رو وقتی می فهمیم که از دست داده
باشیمش و بعد مجدد بهش برسیم


" ماهی دوست دارم دلم خواست"
ماهی کلا چیز خوبیه
در هر شکلش
سرخ شده توی روغن
روی زغال / گاز کباب شده
یا
شور / خشک شده !!!


ماهی جنوب که استخون نداره و گوشتیه عالیه
نبود ؟
باشه قزل آلا که فراونه هم خوبه

ماهی های شمال بخصوص ماهی سفید هم
که استخون زیاد دارن
برای ما شمالی ها خوش مزه هستن
اگرچه شاید مردم نواحی دیگه
قزل آلای ارزونتر و کم استخون تر رو ترجیح بدن

پو شنبه 25 اسفند 1403 ساعت 02:22

نوش جان مون
سیر وابیج چیست؟
رشته خوشکار چیست و چرا؟
اخه ادم سحری پر و پیمون نخوره که ضعف میکنه

سلام پو

"سیر وابیج چیست؟ "
سیر وابیج در واقع برگهای تازه گیاه سیر هست
که مثل یه سبزی شسته و بعد ساطوری میشه .
سرخش میکنن و توش تخم مرغ میزنن
گیاه سیر از اون زمان که از خاک در میاد و
شروع به تشکیل دونه های سیر در ریشه می کنه
تا زمانی که بته اش خشک میشه قابل استفاده هست .
برگهای سبز و نرم این گیاه برای سیر وابیج طرفدار زیاد داره
احتمالا شما به برگ سیر تازه دسترسی ندارین و
برگهایی که به دست شما میرسه خشک
و غیر قابل خوردن هستند.


"رشته خوشکار چیست و چرا؟ "
خوشکار یه شیرینی شبیه گاز استریل پزشکیه !!!
در واقع ترکیب آبکی از آرد برنج و اب رو
روی یه سطح داغ و توسط یه قیف شیرینی پزی
با دهانه خاص میریزن
و یه سطح توری مانند ایجاد میشه
اون سطح رو مثل کاغذ تا میزنن و
لای اون ترکیبی از گردوی اسیاب شده
و پسته آسیاب شده و ... و ادویه ها ی خوش عطر میریزن .
برای خوردن این شیرینی رو توی روغن سرخ می کنن


" ادم سحری پر و پیمون نخوره که ضعف میکنه "
بدن انسان چیز عجیبیه پو
پیش فرض های ما در مورد خودمون
خیلی اوقات واقعی و درست نیستند .
پوست کلفت تر از این حرف هاییم.
برای روزه گرفتن نیازی به سحری پر و پیمون نیست
تا همینجا هم من و خورشید
با چیزهایی مثل نیمرو
و کوکو سبزی و لوبیا پخته و ...
البته با نون
روزه گرفتیم .
بدون هیچ مشکلی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد